Foglalkozások szülőknek
A Kati-Patika gyógynövényes foglalkozás azoknak a szülőknek nyújt érdekes órákat, akiket érdekel a körülöttünk lévő gyógynövények, teák, főzetek, s minden olyan titkok, érdekességek, amelyeket a saját konyhánkban mi is elkészíthetünk.
A Kati-Patika egy olyan műhely, ahol az anyukák újra megtapasztalhatják a közös gondoskodás erejét, ahol újra megtanulhatják a régmúlt idők gyógyító praktikáit, s ahol ők is gyógyító anyákká válhatnak.
A Kati-Patika 4 alkalmas bérlet keretében nyújt érdekes foglalkozásokat, előadásokat, kóstolgatásokat, kézműveskedést.  Egy-egy óra, amelyeken egy kicsit közelebb kerülhetünk a régmúlt időkhöz, régi gyógyító asszonyok világához. A kurzus végén mindenki megkapja „Gyógy-Mama” oklevelet, amellyel a saját családját gyógyíthatja.
Bemutatkozás:
Almásy Katalin 3 gyermekes édesanya, fitoterapeuta, s ezenkívűl a www.egyszervolt.hu szerkesztője, újságírója, amit férjemmel együtt immáron 10 éve működtetünk.
 Hitvallásom, hogy a körülöttünk lévő növények, virágok s a bennük lévő tudás, hatás, olyan hatalom számunkra édesanyáknak, amelyeket ismernünk kell.
A régiek tudását, ismeretét szeretném újra megmutatni, amelyek sokszor egyszerű teareceptek, vagy főzetek, gyógyolajok, vagy éppen ízletes gyógylikőrök.
Azt gondolom, hogy nekünk anyáknak fontos, hogy felvállaljuk a gyógyító szerepét a családban, mert tudásunkkal, szeretetünkkel megvédhetjük gyerekeinket, férjeinket, nagyszüleinket a betegségektől, s hiszem, hogy ezzel az ősi módszerrel nagyon sok betegség elkerülhető.
Várom azokat az érdeklődő anyukákat, akik kedvet éreznek egy izgalmas utazáshoz a növények világába, akik szívesen kísérleteznek otthon egy-egy főzettel, olajjal, likőrrel, s akik bátran vállalják, hogy a családjukkal is megszerettetik ezeket a finomságokat. 

Foglalkozás helyszínei és időpontjai:

2012. január 11. – Budapest XI. Rétköz utca 7. –  Szülők Háza – 11-12 óra
2012. január 17 – Érd, POntzöldben – Burkoló utca 2. – 10-11 óra