Heti háromszor minimum egy óra aktív mozgás, amit alanyi jogon minden embernek kiírna az orvos receptre, ha tehetné. Mindannyian tudjuk, hogy ez nem csak a testünk fizikai állapotát, hanem legalább annyira a lelki, mentális állapotunkat is karbantartja. 
 
 
 
A futás, a biciklizés az önfeledt tánc – akár az örökmosolyt megidéző zumba – akár egy jó csapatjáték, mind-mind más dimenzióba kapcsol minket. A megszokottól eltérő megoldási képletek jönnek elő, beköszön az ún. flow élmény, mely egy lebegő állapothoz hasonlítható. Végtagjaink, testrészeink, az apró izomcsoportok átmozgatása igen is hat ránk, el- és felszabadulnak az örömhormonok, az endorfin, amitől kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak leszünk. Azonban az étkezésünkre, a folyadék bevitelre, a raktárak feltöltésére néha kevés figyelmet fordítunk, pedig megfelelő minőségű üzemanyag nélkül a szuper autó is kattog, zörög vagy leáll. A legújabb energiabomba a BIOsör, mely kiemelkedően magas B vitamin és ásványi anyag tartalma miatt meglepően gyorsan regenerál, oldja a stresszt és nem mellesleg nagyon finom is!Új energiabomba, kitört a BIOsör forradalma
Persze nem alkoholizálásra buzdítunk, csak felfedjük a titkot. A sportnál az egyik legfontosabb a hidratálás, a folyadékbevitel, de az sem mindegy, hogy mit iszunk. A sportolók eddig sem vetették meg a B vitaminban gazdag jótékony hatású minőségi söröket egy-egy edzés vagy verseny után, mely erőt adott a lazításhoz is, általában természetesen az alkoholmentes változatban.  Most azonban egy forradalmian új termékről, a BIOsörről szólnak a magasztos legendák, mely forrásvízből, kizárólag zöldenergiák és természetes anyagok felhasználásával pótolja mind az ásványi anyagokat, mind a B vitamint, amit felhasználunk egy-egy edzés során. A sörben lévő komló vegyületeinek köszönhetően nyugodtabbak leszünk, és ha a sport nem lett volna elég, akkor a bennünk maradt stresszt is oldja. Polifenol tartalmának köszönhetően még antioxidáns hatással is rendelkezik. Az már csak pláne, hogy különlegesen finom is!
A BIOsör hazai bevezetését a Csapház® nevéhez kapcsolhatjuk, akik már eddig is egyedi szolgáltatással – a BEER 2 GO-val, – az üzleteikben frissen csapolt és utána elvihető magyar kézműves sörökkel törtek utat nemcsak az ínyencek világába. Most azonban még tudatosabb gourmet különlegességet kínálnak, mely többfunkciós energiabombaként működik és alkoholmentes változata kismamának, de akár még gyerekeknek is ajánlott.
 
 
A 10 fajta BIOsör kínálatában többféle ízzel találkozhatunk. Az alkoholmentes típusok közt megtalálunk világos, sőt barna sört is, illetve egy kellemesen citrusos, biolimonádéval készült Radlert. Élettani hatásuk íztől függetlenül „építő”. Kellemes íze pedig a komfortérzetet emeli és nyugodt lelkiismerettel most már akár az egész család is koccinthat egy ízletes, alkoholmentes biosörrel.

 

Egy biztos, a változatos étrend, a családi kirándulások, a szabad levegőn töltött aktív idő mind-mind hozzájárul vitalitásunkhoz, jó közérzetünk eléréséhez. Aki jól érzi magát a saját bőrében, az jól teljesít, boldogabb életet él és könnyebben ugorja meg a kihívásokat is.