Mit értünk hidratáltságon? Hány liter vizet kell egy felnőttnek elfogyasztania, hogy ne száradjon ki? Vizet, teát, kávét vagy folyadékkal teli gyümölcsöket fogyasszunk? Sokak számára ez nem nagy kihívás, de hogy még gördülékenyebben menjen a napi vízfogyasztás, jó ha felhasználunk egy-egy trükköt.

 

Mennyi vízre van szükségünk?

A hivatalos álláspont szerint egy felnőtt embernek legalább 2 és 2 és fél litert kellene meginni egy nap alatt. Természetesen ez a folyadék mennyiség különféle úton juthat be a szervezetünkbe. Kis segítség lehet, ha a sima víz helyett ízesített vizeket fogyasztunk. Ebben segít a Waterdrop Microdrink italkockái is, amelyek gyümölcsökből és gyógynövényekből készülnek cukor és mesterséges adalékanyagok nélkül. Ezek a praktikus italkockák finom ízükkel segítenek a megfelelő hidratáció fenntartásában még a hideg időben is. Sokan úgy gondolják, hogy csak a nagy melegben kell sokat inni, de ilyenkor ősszel, tél elején is fontos a napi mennyiség elfogyasztása!

 

Ajándékozd meg szeretteidet

 

Az egészségmegőrző ajándékékokat mindig nagy öröm adni. Az idei adventi időszakban érdemes kipróbálni a Waterdrop Adventi naptárát, amelyet már két méretben is meg lehet venni.  A Kicsi Adventi Naptár azoknak készült, akik szeretnének minden nap egy új Microdrinkkel megismerkedni. A naptár 25 különböző ízt tartalmaz, köztük népszerű és limitált kiadású változatokat, így minden nap új ízzel élvezhetjük az ízek frissességét és egészséges hatását.

A Nagy Adventi Naptár még gazdagabb élményt kínál: nemcsak a legkedveltebb Microdrink ízeket rejti, hanem izgalmas ajándékokat is.

Az adventi várakozás örömét illatgyertyák, stílusos poharak, újrahasznosítható táskák, és különféle praktikus kiegészítők fokozzák. Ezek a meglepetések nemcsak a kibontás pillanatában okoznak örömet, hanem hosszú távon is kellemes és hasznos otthoni kellékekké válhatnak.

 

Az adventi naptárak már most előrendelhetők a waterdrop.hu weboldalon!

Adventi Naptár

 

 

 

Végül álljon itt 10 fontos érv, hogy miért fontos a hidratálás, hogyan hat az egészségedre a víz:

  1. Csökkenti a stresszt
  2. Feltölt energiával
  3. Izmot épít és szálkásít
  4. Segít normális mederben tartani a vérnyomást
  5. Segít fogyni
  6. Szépíti a bőrt
  7. Csökkenti a vesekő kockázatát
  8. Jótékony hatással van a vércukorszintre
  9. Előnyösen befolyásolja a koleszterinszintet
  10. Kipárnázza az ízületeket

A Waterdropról

 

Az Ausztriából indult Waterdrop innovatív Mikcrodrink megoldásokat biztosít a fogyasztók számára prémium termékek és fenntartható élmények formájában. A vállalat 13 országban van jelen Európában és az Egyesült Államokban, és 19 üzlettel rendelkezik világszerte. Gyors terjeszkedése az indulás óta tapasztalt 400%-os növekedésnek köszönhető, amely alatt több mint 200 millió terméket adtak el több mint 1 millió vásárlónak. A Waterdrop a fém- és bambuszkiegészítők mellett 98%-kal kevesebb környezetszennyező csomagolást használ a palackozott italokhoz képest.

 

További információ: www.waterdrop.eu